Urmeaza-ma pe    

 

 
 Curs formare continua - Arta Persuasiunii in Psihoterapie


 

Total credite: 48 CPR.

 

Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala si Emotion Center - Centru de Psihoterapie si Dezvoltare Personala organizeaza, incepand cu luna ianuarie 2015, in Bucuresti, cursul de formare continua: Tehnici avansate de comunicare pentru eficientizarea procesului psihoterapeutic in abordarile din spectrul anxietatii, depresiei si stresului posttraumatic.

 

Structura cursului de formare continua:

Modulul I   - procesul de comunicare terapeutica in corelatie cu fazele terapiei; microtehnici de consolidare ale aliantei terapeutice; aplicatii clinice.

Modulul II  - strategii directe de influentare; tehnici de schimbare a realittii interioare; elemente de psihoeducatie; aplicatii clinice.

Modulul III - strategii indirecte de influentare; elemente de hipnoza ericksoniana; aplicatii clinice.

 

Obiectivele principale ale cursului sunt invatarea de catre cursanti a unor strategii de influentare terapeutica si dezvoltarea abilitatilor de persuasiune in vederea sporirii eficientei actului terapeutic.

 

Informatiile teoretice, tehnicile si strategiile de comunicare si persuasiune ale cursului provin din psihoterapiile moderne, centrate pe prezent si viitor: hipnoza ericksoniana, Scoala de la Palo Alto, terapiile centrate pe solutii, terapiile strategice, terapia posibilitatilor, terapia narativa, terapia provocativa.

 

Cursul este interactiv, accentul fiind pus pe conceptul learning by doing prin utilizarea exercitiilor interactive, demonstratii, jocuri de rol, administrarea unor scale si fise de lucru, fiind completat de informatii teoretice.

 

Cursul se va desfasura cu o frecventa de o intalnire pe luna (16 ore de lucru), in week-end, timp de 3 luni. Primul modul va avea loc in zilele de 17-18 Ianuarie 2015.

 

Taxa de participare este de 450 Ron / modul. Membrii AHPCC, studentii si masteranzii beneficiaza de o reducere de 10%. Numarul de locuri este limitat, pentru a facilita  insusirea abilitatilor si deprinderilor practice. Inscrierile se fac in ordinea achitarii taxei, calitatea de inscris dobandindu-se numai prin achitarea a 50% din taxa primului modul.

 

Cursul se adreseaza psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor, asistentilor sociali, medicilor, practicienilor din domeniile educatiei si sanatatii, masteranzilor, studentilor si tuturor celor care isi doresc dezvoltarea abilitatilor de influentare in perspectiva schimbarii.

 

Coordonatorul cursului de formare continua este Lucian Negoita, psihoterapeut specialist, formator si supervizor al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, terapie strategica, hipnoza ericksoniana, terapie sistemica, doctorand al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

 

Informatii detaliate despre curs si inscrierile sunt asteptate prin e-mail la adresa: Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Mai, 2024  


  • Lu
  • Ma
  • Mi
  • Jo
  • Vi
  • Sa
  • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe