Urmeaza-ma pe    

 

 
 Grup de Dezvoltare Personala in Directia Cognitiv-Comportamentala


 

Odata cu venirea toamnei incepem si o noua calatorie catre schimbare, evolutie si cunoastere personala! Cu tine si despre relatiile tale semnificative, din copilarie pana acum, pentru un prezent in echilibru. Pentru a intrerupe sirul mecanismelor de autosabotare relationala, dependentelor emotionale si relatiilor toxice.


Din 27 si 28 Septembrie incepem doua Grupuri de Dezvoltare Personala in Directia Cognitiv-Comportamentala, recunoscute de catre Colegiul Psihologilor. Grupurile sunt organizate sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala (AHPCC) si sunt recunoscute 150 de ore de dezvoltare personala.


Activitatile din cadrul grupului de dezvoltare vor cuprinde multiple exercitii practice, experientiale, pentru a invata simtind. Accentul il vom pune pe:

 • Descoperirea, constientizarea emotionala a mecanismelor si tiparelor disfunctionale din relatiile tale si inlocuirea acestora. Astfel, ne vom "juca" serios afland cum ne-am ales/alegem (inconstient) partenerul, care ne sunt cercurile vicioase in relatii, cum raspundem nevoilor noastre emotionale, cum ne pastram autocontrolul in conflicte. Pentru rescrierea scenariului personal de viata. Pentru abandonarea unui scenariu de invins/a.
 • Cresterea capacitatilor de recunoastere a emotiilor negative (furia, frica, vinovatia) si dobindirea unui mai bun autocontrol in gestionarea lor.
 • Dezvoltarea unor abilitatilor si tehnici de comunicare asertiva pentru relatii functionale cu partenerul, copii sau parinti.
 • Invatarea unor strategii de relaxare mentala si diminuarea distresului interior.


Pe parcursul intalnirilor, pentru eficientizarea schimbarilor, vor fi utilizate pentru acasa si teme individuale, in raport cu obiectivele fiecarui cursant.


Pot participa la intalniri toate persoanele deschise catre evolutie si schimbare. Pentru profesionisti, pot participa psihologi ce isi doresc sa continue formarea in psihoterapie cognitiv-comportamentala, asistenti sociali, medici psihiatri, cadre didactice. AHPCC este atestata de catre Colegiul Psihologilor si, implicit, acest curs de dezvoltare.


 • Coordonator: Lucian Negoita, psihoterapeut principal, formator si supervizor al AHPCC, cu formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, hipnoza ericksoniana, psihoterapie strategica, terapie sistemica pentru cuplu si familie, Terapia schemelor cognitive.
 • Co-terapeut: Gabriela Manolescu, psiholog clinician, competente in terapia sistemica: cuplu, copil, familie, psihoterapeut terapie cognitiv-comportamentala, Terapia schemelor cognitive, terapie strategica (in formare).


Grupurile vor incepe in 27 si 28 Septembrie. Intalnirile se vor  desfasura cu o frecventa de o intalnire pe saptamana, timp de 4 ore, martea, intre orele 16:00 - 20:00, iar celalalt grup miercurea intre orele 16:00 - 20:00. Intalnirile se vor desfasura timp de aproximativ 9 luni (30 de intalniri) fiind recunoscute 150 ore necesare obtinerii atestatului de psihoterapeut sub supervizare.


Va rugam precizati optiunea dvs pentru participarea la grupul de marti sau miercuri!


Locul de desfasurare: str. Aviator Mircea Zorileanu nr.16 (zona Piata Domenii) sector 1.


Costul cursului: 130 Ron/per intalnire. Pentru rezervari se poate plati un avans de 500 Ron. Plata se poate face in contul: RO13INGB0000999902785353 ING Bank - Cabinet individual de Psihologie Lucian Negoita sau la sediul clinicii.


Pentru inscrieri si alte informatii: Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Decembrie, 2023  


 • Lu
 • Ma
 • Mi
 • Jo
 • Vi
 • Sa
 • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe