Urmeaza-ma pe    

 

 
 Grup de Dezvoltare Personala in Directia Cognitiv-Comportamentala


 

Grup Intensiv de Dezvoltare Personala in Directia Cognitiv-Comportamentala, recunoscut de catre Colegiul Psihologilor. Pot participa persoanele deschise catre evoluție si schimbare.

 

Stop relații toxice! Cinci zile ALTFEL numai pentru tine, 10,11,12 Februarie si 25,26 Februarie. Cu tine si despre relatiile tale semnificative, din copilarie pana acum, pentru un Prezent in echilibru... Pentru a intrerupe sirul mecanismelor de autosabotare relationala, dependentelor si relatiilor toxice.

 

VA RUGAM SHARE CATRE CEI POSIBIL INTERESATI!

 

Grupul este organizat sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) si sunt recunoscute 50 de ore de dezvoltare personala. AHPCC este atestata de catre Colegiul Psihologilor si, implicit, acest curs de dezvoltare.

 

Activitatile din cadrul grupului de dezvoltare vor cuprinde multiple exercitii practice, experientiale, a invata simtind..Accentul il vom pune pe descoperirea, constientizarea emotionala a mecanismelor si tiparelor disfuncționale din relațiile tale si inlocuirea acestora. Astfel, ne vom "juca" serios afland cum ne-am ales/alegem (inconstient) partenerul, care ne sunt cercurile vicioase in relatii, cum sa ne dezvoltam tehnici de comunicare asertiva in relatiile personale; cum raspundem nevoilor noastre emotionale, cum ne pastram autocontrolul in conflicte. Pentru rescrierea scenariului personal de viata. Pentru abandonarea unui scenariu de invins/a.

 

Cursurile de dezvoltare personala sunt necesare psihologilor ce isi doresc sa obtina atestatul de libera practica ca psihoterapeuti in aceasta directie terapeutica. Pot participa la acest grup si persoane interesate de procesul dezvoltarii emotionale si umane.

 

Coordonatorul grupului este Lucian Negoita, psihoterapeut principal, formator si supervizor al AHPCC, cu formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, hipnoza ericksoniana, psihoterapie strategica, terapie sistemica pentru cuplu si familie.

 

Co-terapeut: Gabriela Manolescu, psiholog clinician, competente in terapia sistemica: cuplu, copil, familie, psihoterapeut terapie cognitiv-comportamentala.

 

Cursul desfasoara in zilele de 10,11,12,25 si 26 Februarie, intre orele 9:30 - 18:30.

 

Locul de desfasurare: str. Aviator Mircea Zorileanu nr.16 (zona Piata Domenii) sector 1.

 

Costul cursului este 1300 Ron. Pentru rezervari se poate plati un avans de 500 Ron.

 

Plata se poate face in contul : RO13INGB0000999902785353 ING Bank - Cabinet individual de Psihologie Lucian Negoita sau la sediul clinicii.

 

Pentru inscrieri si alte informatii: Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Mai, 2024  


  • Lu
  • Ma
  • Mi
  • Jo
  • Vi
  • Sa
  • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe