Urmeaza-ma pe    

 

 
 Grup de Dezvoltare Personala in directia Cognitiv-Comportamentala


 

Odata cu venirea toamnei incepem si o noua calatorie catre evolutie si cunoastere personala! Din 3 octombrie incepem un grup de Dezvoltare Personala in directia Cognitiv-Comportamentala, organizat sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala (AHPCC).


Activitatile din cadrul grupului de dezvoltare vor cuprinde multiple exercitii practice, experientiale, pentru a invata simtind. Accentul il vom pune pe:


 • Descoperirea si constientizarea emotionala a tiparelor disfunctionale din relatiile tale si inlocuirea acestora. Astfel, ne vom "juca" serios afland cum ne-am ales/alegem (inconstient) partenerul, care ne sunt cercurile vicioase in relatii, cum raspundem nevoilor noastre emotionale.
 • Cresterea capacitatilor de recunoastere a emotiilor negative (furia, frica, vinovatia) si dobindirea unui mai bun autocontrol in gestionarea lor.
 • Dezvoltarea unor abilitatilor si tehnici de comunicare asertiva pentru relatii functionale cu partenerul, copii sau parinti.
 • Invatarea unor strategii de relaxare mentala si diminuarea distresului interior.


Pe parcursul intalnirilor, pentru eficientizarea schimbarilor, vor fi utilizate pentru acasa si teme individuale obligatorii, in raport cu obiectivele fiecarui cursant. Tehnicile si exercitiile propuse provin din directia terapiilor scurte, strategice, cognitiv-comportamentale, analizei tranzactionale, hipnoterapiei. De asemenea vor fi integrate elemente din mindfulness, terapia acceptarii si angajamentului si schema therapy.


Pot participa la intalniri toate persoanele deschise catre evolutie si schimbare. Pentru profesionisti, pot participa psihologi ce isi doresc sa continue formarea in psihoterapie cognitiv-comportamentala, asistenti sociali, medici psihiatri, cadre didactice. AHPCC este atestata de catre Colegiul Psihologilor si, implicit, acest curs de dezvoltare.


 • Coordonator: Lucian Negoita, psihoterapeut principal, formator si supervizor al AHPCC, cu formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, hipnoza ericksoniana, psihoterapie strategica, terapie sistemica pentru cuplu si familie, psihoterapia schemelor cognitive.
 • Co-Terapeut: Gabriela Manolescu, psiholog clinician, competente in terapia sistemica: cuplu, copil, familie, psihoterapeut terapie cognitiv-comportamentala, Terapia schemelor cognitive, terapie strategica (in formare).


Intalnirile se vor desfasura cu o frecventa de o intalnire pe saptamana, timp de 4 ore, martea, intre orele 16:00 - 20:00. Grupul va incepe pe 3 Octombrie si va avea in componenta 12 persoane. Durata cursului este de aproximativ 9 luni (30 de intalniri), fiind recunoscute 150 ore necesare obtinerii atestatului de psihoterapeut sub supervizare. Selectia pentru participarea la grup se va face printr-un interviu cu formatorii.


Multumim pentru share!


Locul de desfasurare: str. Aviator Mircea Zorileanu nr.16 (zona Piata Domenii) sector 1.


Costul cursului este de 150 Ron/per intalnire. Pentru rezervari se poate plati un avans de 500 Ron. Plata se poate face in contul : RO13INGB0000999902785353 ING Bank - Cabinet individual de Psihologie Lucian Negoita sau la sediul clinicii.


Pentru inscrieri si alte informatii: Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Decembrie, 2023  


 • Lu
 • Ma
 • Mi
 • Jo
 • Vi
 • Sa
 • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe