Urmeaza-ma pe    

 

 
 Program de Mentorat in Psihoterapie - Modulul II


 

Joi 5 Ocombrie incepem Modulul II al Programului de Mentorat in Psihoterapie! Acest program se adreseaza viitorilor psihoterapeuti ce vor sa devina foarte foarte buni! Impartasesc din experientele mele din cabinet, de-a lungul a 10 ani de psihoterapie, din lucrul cu peste 3000 de oameni ce au ales sa colaboram pentru schimbare, din ce am invatat de-a lungul anilor in formari si workshop-uri, din tara sau strainatate.


Admiterea se face pe baza unei selectii si a unei scrisori de intentie, presupunand ca in timpul programului participantii sa faca cel putin voluntariat, pentru exersarea strategiilor si tehnicilor, crescand astfel eficienta si abilitatile terapeutice. Se vor adauga "pentru acasa", teme specifice fiecarei intilniri. Bibliografia propusa, din cartile parcurse de mine de-a lungul anilor, se va regasi pe agenda de lucru, contribuind la fundamentarea teoretica a strategiilor si tehnicilor utilizate.


Modulul II va cuprinde abordarile clinice - invatarea modalitatilor practice de abordare a patologiilor si problematicilor individuale, de cuplu sau familie intilnite in cabinet:


 1. Atacul de panica;
 2. Anxietatea generalizata, ipohondria, dismorfofobia;
 3. Fobia sociala si fobiile specifice;
 4. Tulburarea obsesiv-compulsiva si ticurile;
 5. Abordarea depresiei si a tulburarii maniaco-depresive, suicidul;
 6. Abordarea traumelor si a stresului post-traumatic;
 7. Dependentele emotionale si abuzurile, relatiile toxice;
 8. Tulburarile alimentare - bulimia, anorexia, vomitingul;
 9. Abordarea dependentelor- alcool, tutun, gambling, droguri;
 10. Tulburarile sexuale masculine si feminine.


Facem pasul de la CE sa fac la CUM sa fac. Este o formare-esenta in care inveti strategii dintr-o multitudine de directii terapeutice. Mentoratul isi propune dezvoltarea abilitatilor terapeutice de lucru atat in terapii individuale cat si in interventiile de cuplu si familii.


Tehnicile si strategiile provin din: Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala, Hipnoza clasica si Hipnoza Ericksoniana, Terapii scurte centrate pe solutii, Interviul motivational, Terapie narativa, Terapie sistemica pentru cuplu si familii, Analiza tranzactionala, Gestalt-terapie, Terapie experientiala, Psihoterapii scurte strategice, Schema Therapy, Mindfulness.


Modulul are 10 intalniri, 4 ore/intalnire, joia la 3,4 saptamani, intre orele 16:00-20:00. Sunt disponibile 10-12 locuri. Costul este de 200 ron/intalnire.


Conditii de participare: studenti anul II, III, absolventi ai facultatii de psihologie, medicina sau asistenta sociala. Pentru studenti se vor elibera adeverinte de practica. Cei interesati sunt rugati sa trimita pana la 1 Octombrie o scrisoare de intentie pe adresa de e-mail: negoita_lucian2002@yahoo.com. Te rog nu te inscrie daca nu iti doresti sa practici nobila arta de vindecator!


"Daca vrei sa ajungi repede mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe mergi insotit!" - proverb african.


Pentru mai multe informatii despre acest program puteti accesa si: Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Mai, 2024  


 • Lu
 • Ma
 • Mi
 • Jo
 • Vi
 • Sa
 • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe