Traim intr-o lume complexa, cu probleme din ce in ce mai complexe. Cunoasterea unor concepte de baza ale psihoterapiei te poate face un om mai intelept, un partener mai empatic si un profesionist respectat, indiferent de domeniul din care vii. Iti propunem 6 intalniri cu psihoterapeutul Lucian Negoita in urma carora sa poti identifica cele mai importante directii de gandire, cu tehnicile aferente, din psihoterapia moderna:
Seara psihoterapiilor cognitiv-comportamentale (E.L. Thorndike, B.F. Skinner, Albert Ellis, Aaron Beck)
Descopera cea mai populara scoala de gandire din ziua de azi, folosita pe scara larga in tratarea depresiei, a anxietatii, a problemelor conjugale si a dependentelor. Invata "cum sa gandesti" in loc de "ce sa gandesti" si schimba-ti comportamentele distructive pornind de la gandurile pe care le ai.
Seara de Hipnoza (hipnoza clasica si hipnoza ericksoniana)
Foloseste relaxarea ghidata si concentrarea intensa pentru a ajunge intr-o transasi a trata multiple probleme, de la anxietate, fobii si dependente pana la disfunctii sexuale sau tot felul de reactii spontane deranjante. Insomnii, probleme de comunicare, dificultati in relatii sau o joasa capacitatea de invatare? Invata cum poate fi hipnoza de ajutor!
Seara psihoterapiilor scurte strategice si psihoterapiei centrate pe solutii (scoala de la Palo alto, Paul Watzlawick, Steve de Shazer, Giorgio Nardone)
Potrivite pentru orice varsta, se bazeaza pe stabilirea unor obiective, introducerea unor actiuni in viata de zi cu zi si monitorizarea progresului. Interventiile pot trata de la probleme de comportament ale copiilor pana la disfunctii familiale, abuz domestic, adictii, probleme de cuplu.
Seara psihoterapiei de cuplu si de familie (Salvador Minuchin, Virginia Satir, Don Jackson, Susan Johnson)
Una dintre ramurile care se dezvolta cu viteza. Cum putem contribui semnificativ la evolutia relatiilor intime? Care sunt tehnicile prin care membrii familiei ajung sa inteleaga efectele comportamentelor lor asupra celor dragi, cum invata alte moduri de gestionare a conflictelor, cum pot deschide noi linii de comunicare? Tehnicile din acest tip de terapie sunt foarte utile in gestionarea oricaror situatii care perturba mediul de acasa, de la divortla deces, aparitia unor cazuri de boala in familie sau probleme specifice adolescentilor.
Seara psihoterapiei existentiale, umaniste si a psihoterapiilor experientiale (reprezentanti: Irvin Yalom, Victor Frankl, Rollo May, Carl Rogers, Fritz Perls)
Interventiile din aceasta seara pornesc de la convingerea ca omul are liber arbitru si poate lua cele mai bune decizii pentru el insusi, se concentreaza pe cresterea personala si a identitatii de sine.
Seara psihoterapiilor cognitiv-comportamentale din cel de-al treilea val
Psihoterapia schemelor cognitive, terapia acceptarii si angajamentului ACT, psihoterapia dialectic-comportamentala DBT, izvorate din probleme extrem de actuale, precum stresul de la locul de munca, traiul intr-o societate a vitezei, expunerea la schimbari neprevazute. Care este locul si rolul lor in cabinetul terapeutului de astazi?
Cui se adreseaza acest curs?
Dr. Lucian Negoita este psihoterapeut, formator si supervizor cu multiple formari in psihoterapii cognitiv-comportamentale, hipnoza clinica si ericksoniana, psihoterapii sistemice pentru cuplu si familii, psihoterapii scurte strategice si orientate pe solutii, psihoterapia schemelor cognitive. Studiile sale s-au desfasurat in Romania, america, Italia, Olanda si Scotia. Este profesor asociat al Universitatii Ovidius din Constanta si al Universitatii Spiru Haret din Bucuresti, director de programe al Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Psihologie, formator al asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. Este totodata fondatorul EMOTION CENTER - clinica de psihoterapie si dezvoltare personala, al platformei de psihoeducatie si dezvoltare personala HepicHub si al Centrului de Practica in Mindfulness.in cei peste 15 ani de practica, a insotit aproape 5.000 de persoane pe drumul schimbarii si evolutiei personale
PACHET: | PRET: | REDUCERE: |
---|---|---|
Pachet Complet (6 webinarii) |
960 Lei |
|
Pachet Initiere (3 webinarii la alegere) |
480 Lei |
|
Rezerva-ti un loc la inscrieri@hepichub.ro precizand numele cursului, numele participantului, numarul de telefon si atasand dovada de plata. Nu uita sa ne trimiti si detaliile de facturare. Plata se face in contul RO03INGB0000999907969310, titular Lucian Negoita. Odata inscris, vei primi un link cu detaliile legate de accesul la webinar prin platforma Zoom.
Pentru studentii la psihologie se pot elibera adeverinte de practica.
Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!
Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!