Urmeaza-ma pe    

 

 
 Mentorat in psihoterapie: Modulul II


 

Mentorat in psihoterapie: Modulul II

Inscrieri deschise pana pe 13 Aprilie 2021

 

Tinerii psihoterapeuti pe care ii mentorez au deja in ei calitatile necesare pentru a deveni specialisti desavarsiti: intuitie, empatie, perseverenta, dorinta de a se numara printre cei mai buni. Eu doar slefuiesc aceste resurse, le arat cum sa le utilizeze pentru a capata incredere in cabinet si ii ghidez pe drumul potrivit.

 

 

PROGRAMUL DE MENTORAT ONLINE CU LUCIAN NEGOITA: MODULUL II

 

Cel de al doilea modul al programului de mentorat se concentreaza pe interventii si aplicatii clinice in principalele patologii, tulburarile anxioase, depresie, traume si dependente. El va avea loc online in perioada 14 Aprilie - 29 Septembrie 2021.

 

Inscrierea nu este conditionata de participarea la prima parte a mentoratului (Bazele psihoterapiei - modul incheiat).

 

Modulul II include 30 de ore impartite in 10 sedinte (3 ore/saptamana, la fiecare 2 saptamani, miercurea de la 17.00 la 20.00 - exceptie facand lunile Iulie si August, cand intervalele dintre sedinte vor fi de 3 saptamani). In plus, cel de al doilea modul vine cu varianta unei participari partiale pentru cei care doresc doar sa aprofundeze anumite teme.

 

Pentru eficienta, este important ca participantii sa exerseze pe perioada mentoratului tehnicile discutate, chiar si printr-un voluntariat, si sa discute problemele ce pot aparea in timpul cazurilor de care se ocupa.

 

Inscrierile se fac pana pe 13 Aprilie aici.

 

 

MOD DE DESFASURARE

 

Modulul de aplicatii clinice te va ajuta, indiferent de specializarea psihoterapeutica in care doresti sa te formezi, sa inveti procedee validate stiintific care stau la baza procesului psihoterapeutic, procedee pe care le-am testat in practica mea in cei peste 15 ani de experienta.

 

Dupa parcurgerea acestui modul vei avea abilitati de interventie in nosologiile descrise mai jos.

 

Temele pe care le vom aborda:

 1. Anxietatea generalizata si atacurile de panica, ipohondria, dismorfofobia;
 2. Fobia sociala si fobiile specifice; tulburarea obsesiv-compulsiva;
 3. Depresia si tipuri si interventii specifice; Preventia tentativelor suicidare;
 4. Abordarea traumelor si a stresului posttraumatic;
 5. Dependentele emotionale si abuzurile; relatiile toxice;
 6. Tulburarile alimentare - bulimia, anorexia, vomitingul;
 7. Abordarea dependentelor - alcool, tutun, gambling, droguri;
 8. Tulburarile sexuale masculine si feminine;
 9. Tulburarile de personalitate;
 10. Terapia de cuplu - tehnici si strategii.
 11.  

  Sedintele de mentorat sunt interactive, cu secvente de lucru teoretice si practice, studii de caz si exemple din practica lui Lucian, sesiuni de intrebari si raspunsuri, exercitii pentru acasa si o bibliografie relevanta.

   

  In cadrul mentoratului, vei putea invata strategii si tehnici din formarile in care Lucian are competente:

  • Psihoterapii cognitiv-comportamentale;
  • Hipnoza clinica si hipnoza ericksoniana;
  • Psihoterapii sistemice pentru cuplu si familii;
  • Psihoterapia schemelor cognitive;
  • Psihoterapii scurte strategice si orientate pe solutii;
  • Analiza tranzactionala;
  • Psihoterapia dialectic-comportamentala;
  • Psihoterapia Acceptarii si Angajamentului;
  • Mindfulness.

   

   

  Pretul este 2500 RON (10 sedinte), cu achitarea in avans a sumei de 600 lei pentru rezervarea unui loc.Taxa de participare este de 2000 RON pentru cursantii care au participat si la primul modul al programului de mentorat.

   

  Pret pachet aprofundare (4 sedinte): 1300 lei (pachetul include cele 4 sedinte din perioada 14 Aprilie - 26 Mai, pe temele 1-4 din lista prezentata mai sus).

   

  Plata sedintelor este individuala si se face inaintea inceperii fiecarei sedinte. Se pot cumula si plati pentru mai multe sedinte.

   

  Intrucat locurile sunt limitate si eficienta programului de mentorat depinde si de dedicarea participantilor, selectia participantilor se face pana pe 13 Aprilie pe baza unui FORMULAR DE INSCRIERE pe care il poti completa aici.

   

  Pentru studenti se vor elibera adeverinte de practica. Toti participantii vor primi un certificat de participare.

   

   

  Dr. Lucian Negoita este psihoterapeut principal, formator si supervizor cu formari in psihoterapii cognitiv-comportamentale, hipnoza clinica si ericksoniana, psihoterapii sistemice pentru cuplu si familii, psihoterapii scurte strategice si orientate pe solutii, psihoterapia schemelor cognitive. Si-a completat studiile alaturi de formatori si profesori din Romania, Statele Unite ale Americii, Italia, Olanda, Rusia, Canada, Anglia.

  Este profesor asociat al Universitatilor Ovidius din Constanta, Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Spiru Haret din Bucuresti, director de programe al Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Psihologie, formator al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

  Este fondatorul EMOTION CENTER - clinica de psihoterapie si dezvoltare personala, al platformei de psihoeducatie HEPICHUB si al CENTRULUI DE PRACTICA IN MINDFULNESS.

   

  In cei peste 15 ani de practica a insotit ca psihoterapeut aproape 5.000 de persoane pe drumul schimbarii si evolutiei personale. Este fondatorul primului program de mentorat in psihoterapie din Romania.   Inapoi Share 

   


Calendar

 

  Mai, 2024  


 • Lu
 • Ma
 • Mi
 • Jo
 • Vi
 • Sa
 • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe