Urmeaza-ma pe    

 

 
 Program de Mentorat in Psihoterapie - Modulul II (Editia a IX-a 2022)


 

Program de Mentorat in Psihoterapie - Modulul II (Editia a IX-a 2022)

Contextul in care pornesc acest al doilea modul al programului meu de mentorat nu este unul simplu. Ultimii ani au adus si pentru noi, psihoterapeutii, incercari din ce in ce mai mari. In perioade de incertitudine, este rolul nostru sa fim bine pregatiti, sa cercetam, sa antrenam rezilienta si umanitatea, sa reducem impactul traumelor de astazi.


Daca in primul modul ne-am concentrat pe bazele psihoterapiei, de data aceasta vom aprofunda, timp de cateva luni de zile, interventii si aplicatii clinice in principalele patologii, tulburarile anxioase, depresie, traume si dependente.


Invit pe cine doreste sa devina un specialist complet sa se alature, incepand cu 6 aprilie, tinerilor psihoterapeuti pe care i-am mentorat in primul modul al programului. Imi doresc sa atingem impreuna performante de care sa fiti mandri.PROGRAMUL DE MENTORAT ONLINE CU LUCIAN NEGOITA: MODULUL II


6 Aprilie - 10 August 2022


Programul este dedicat studentilor din anul III, masteranzilor si absolventilor de facultati de psihologie, medicina, teologie si asistenta sociala. Inscrierea nu este conditionata de participarea la prima parte a mentoratului (Bazele psihoterapiei - modul incheiat).


Modulul II include 30 de ore impartite in 10 sedinte (3 ore/saptamana, la fiecare 2 saptamani, miercurea de la 17.00 la 20.00 - exceptie facand lunile Iulie si August, cand e posibil sa fie anuntate schimbari in program). In plus, cel de al doilea modul vine cu varianta unei participari partiale pentru cei care doresc doar sa aprofundeze anumite teme. Inscrierile se fac pana pe 2 Aprilie aici.


Pentru eficienta, este important ca participantii sa exerseze pe perioada mentoratului tehnicile discutate, chiar si printr-un voluntariat, si sa discute problemele ce pot aparea in timpul cazurilor de care se ocupa.MOD DE DESFASURARE


Modulul de aplicatii clinice te va ajuta, indiferent de specializarea psihoterapeutica in care doresti sa te formezi, sa inveti procedee validate stiintific care stau la baza procesului psihoterapeutic, procedee pe care le-am testat in practica mea in cei aproape 20 de ani de experienta.


Dupa parcurgerea acestui modul vei avea abilitati de interventie in nosologiile descrise mai jos.


Temele pe care le vom aborda:


 1. Anxietatea generalizata si atacurile de panica, ipohondria, dismorfofobia;
 2. Fobia sociala si fobiile specifice; tulburarea obsesiv-compulsiva;
 3. Depresia si tipuri si interventii specifice; Preventia tentativelor suicidare;
 4. Abordarea traumelor si a stresului posttraumatic;
 5. Dependentele emotionale si abuzurile; relatiile toxice;
 6. Tulburarile alimentare - bulimia, anorexia, vomitingul;
 7. Abordarea dependentelor - alcool, tutun, gambling, droguri;
 8. Tulburarile sexuale masculine si feminine;
 9. Tulburarile de personalitate;
 10. Terapia de cuplu - tehnici si strategii.

Sedintele de mentorat sunt interactive, cu secvente de lucru teoretice si practice, studii de caz si exemple din practica mea, sesiuni de intrebari si raspunsuri, exercitii pentru acasa si o bibliografie relevanta.


In cadrul mentoratului, vei putea invata strategii si tehnici din formarile in care am dobandit competente:


 • Psihoterapii cognitiv-comportamentale;
 • Hipnoza clinica si hipnoza ericksoniana;
 • Psihoterapii sistemice pentru cuplu si familii;
 • Psihoterapia schemelor cognitive;
 • Psihoterapii scurte strategice si orientate pe solutii;
 • Analiza tranzactionala;
 • Psihoterapia dialectic-comportamentala;
 • Psihoterapia Acceptarii si Angajamentului;
 • Mindfulness.


Pretul este 2500 RON (10 sedinte), cu achitarea in avans a sumei de 1000 lei pana in data de 2 aprilie pentru rezervarea unui loc. Celelalte plati se pot face in alte doua transe (800 si 700 ron), dupa modulul 4 si modulul 8.


Pret pachet aprofundare (4 sedinte): 1300 lei (pachetul include cele 4 sedinte din perioada 6 Aprilie - 18 Mai, pe temele 1-4 din lista prezentata mai sus).


Plata sedintelor este individuala si se face inaintea inceperii fiecarei sedinte. Se pot cumula si plati pentru mai multe sedinte.


Intrucat locurile sunt limitate si eficienta programului de mentorat depinde si de dedicarea participantilor, selectia participantilor se face pana pe 2 Aprilie pe baza unui FORMULAR DE INSCRIERE pe care il poti completa aici.


Pentru studenti se vor elibera adeverinte de practica. Toti participantii vor primi un certificat de participare.Dr. Lucian Negoiță este psihoterapeut principal, formator și supervizor cu formări în psihoterapii cognitiv-comportamentale, hipnoză clinică și ericksoniană, psihoterapii sistemice pentru cuplu și familii, psihoterapii scurte strategice și orientate pe soluții, psihoterapia schemelor cognitive. Și-a completat studiile alaturi de formatori și profesori din România, Statele Unite ale Americii, Italia, Olanda, Rusia, Canada, Anglia.

Este profesor asociat al Universităților Ovidius din Constanța, Alexandru Ioan Cuza din Iași și Spiru Haret din București, director de programe al Institutului de Cercetare și Dezvoltare în Psihologie, formator al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Este fondatorul EMOTION CENTER - clinică de psihoterapie și dezvoltare personală, al platformei de psihoeducație HEPICHUB și al CENTRULUI DE PRACTICA ÎN MINDFULNESS.


In cei aproape 20 ani de practica a insotit ca psihoterapeut aproape 5.000 de persoane pe drumul schimbarii si evolutiei personale. Este fondatorul primului program de mentorat in psihoterapie din Romania. Inapoi Share 

 


Calendar

 

  Mai, 2024  


 • Lu
 • Ma
 • Mi
 • Jo
 • Vi
 • Sa
 • Du
 
 
 Newsletter

 

Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!» Vezi campaniile anterioare
 

Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!

 


 


Copyright © Lucian Negoita. Toate drepturile rezervate.

 

Urmeaza-ma pe