Modulul se va desfășura online în perioada 20 Martie - Octombrie 2024.
Înscrierile se fac aici până pe data de 15 Martie.
Cel de al doilea modul al programului de mentorat se concentrează pe intervenții și aplicații clinice în principalele patologii: tulburările anxioase, depresie, traume și dependențe.
Modulul de aplicații clinice te va ajuta, indiferent de specializarea psihoterapeutică în care dorești să te formezi, să înveți procedee validate științific care stau la baza procesului psihoterapeutic, procedee pe care le-am selecționat și integrat în practica mea în cei peste 15 ani de experiență. După parcurgerea acestui modul vei avea abilități de intervenție în nosologiile descrise mai jos.
Modulul este dedicat studenților din anul III, masteranzilor și absolvenților de facultăți de psihologie, medicină, teologie și asistență socială.
Pentru eficiență, este important ca participanții șă exerseze pe perioada mentoratului tehnicile discutate, chiar și printr-un voluntariat și să discute problemele ce pot apărea în timpul cazurilor de care se ocupă. Ședințele de mentorat sunt interactive, cu secvențe de lucru teoretice și practice, studii de caz și exemple din practica lui Lucian, sesiuni de întrebări și răspunsuri, exerciții pentru acasă și o bibliografie relevantă.
În cadrul mentoratului, vei putea învăța strategii și tehnici din formările în care Lucian are competențe:
Modulul include 30 de ore împărțite în 10 ședințe (3 ore pe săptămână, la fiecare 2 săptămâni, miercurea între orele 17:00 - 20:00, excepție făcând lunile Iulie și August când intervalele dintre ședințe vor fi de 3 săptămâni).
Preț modulului este de 5000 RON (10 ședințe), cu achitarea în avans a sumei de 1500 RON pentru rezervarea unui loc. Pentru studenți și masteranzi prețul este de 4000 RON. Se poate opta și pentru plata în 3 rate.
Pentru cei care doresc factură instituționalizată la prețurile de mai sus se adaugă 1000 RON.
Întrucât locurile sunt limitate și eficiența programului de mentorat depinde și de dedicarea participanților, selecția participanților se face până pe 15 Martie pe baza unui FORMULAR DE ÎNSCRIERE pe care îl poți completa aici.
Pentru studenți se vor elibera adeverințe de practică. Toți participanții vor primi un certificat de participare.
Lucian Negoiță este psihoterapeut principal, formator și supervizor cu formări în psihoterapii cognitiv-comportamentale, hipnoza clinică și ericksoniană, psihoterapii sistemice pentru cuplu și familii, psihoterapii scurte strategice și orientate pe soluții, psihoterapia schemelor cognitive. Și-a completat studiile alături de formatori și profesori din România, Statele Unite ale Americii, Italia, Olanda, Rusia, Canada, Anglia. Este doctor în Științele Educației, cadru didactic al Universității Spiru Haret din București, director de programe al Institutului de Cercetare și Dezvoltare în Psihologie, formator al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală. Lucian este fondatorul EMOTION CENTER, clinică de psihoterapie și dezvoltare personală. În cei peste 18 ani de practică a însoțit ca psihoterapeut aproape 5.000 de persoane pe drumul schimbării și evoluției personale.
Lucian Negoiță este fondatorul primului program de mentorat în psihoterapie din România.
Aboneaza-te la neswletter pentru a primi informatii despre evenimente, ateliere, workshop-uri!
Datele vor fi folosite strict de catre luciannegoita.ro sau de site-urile partenere pentru a comunica informatii de interes!